Vårens nye praktikant på plass hos Vest-Norges Brusselkontor

Året er godt i gang i Brussel og vi har mye spennende på agendaen. Denne uken tok vi imot vår nye studentpraktikant Karoline Hannisdal som overtar etter Bjarte Lægreid Røssland og Live Maria Grønvold, som begge har gjort en flott innsats. Vi er glad for å ha Karoline med på laget.

Karoline er født og oppvokst i Bergen hvor hun også studerer sammenliknende politikk ved UiB. Vårsemesteret i Brussel inngår i hennes bachelorgrad og hun ser frem til å få en praktisk avslutning på studieløpet. «Det blir bra å få et mer konkret innblikk i det som så langt bare har vært teori og akademiske artikler. I tillegg til å følge med på internasjonale spørsmål blir det som bergenser også ekstra spennende å lære mer om hva som skjer i vestlandsregionen», sier Karoline. Som praktikant skal Karoline bistå i det daglige arbeidet ved kontoret som blant annet består av å skrive artikler, ta imot besøksgrupper fra regionen, samt både organisere og delta på arrangementer. «Jeg føler meg motivert og gleder meg til å få litt praktisk erfaring».

«Karoline har mye kunnskap og egenskaper som vil være nyttige i arbeidet for VNB. Ikke minst er det en fordel at hun har internasjonal erfaring, blant annet som utvekslingsstudent i Italia i fjor. Vi gleder oss til å jobbe sammen med Karoline dette semesteret», sier VNB-direktør Merete Mikkelsen.

Det ser ut som det blir et innholdsrikt vårsemester både internasjonalt­ og regionalt, med blant annet Brexit og valg i Europaparlamentet i mai. VNB kommer til å fortsette med alliansebygging og vil være tilstede på en rekke arrangementer – både i Brussel og hjemme på Vestlandet.

Les mer om studentpraktikantordningen hos VNB her.