Gleder seg stort til praktikantopphold hos VNB

 Kontoret har denne uken tatt imot vårsemesterets praktikant, Anders Århus Fjeldstad. Vest-Norges Brusselkontor ser frem til å ha Anders som kollega.

Anders er 23 år og kommer fra Sotra utenfor Bergen. Han studerer sammenliknende politikk ved Universitetet i Bergen (UiB), og skal i sitt fjerde semester være praktikant hos VNB.

Anders gleder seg til et lærerikt og morsomt halvår i Brussel. Han er også ivrig etter å ta innover seg byens mange inntrykk og muligheter.

«Praktikantoppholdet hos VNB er interessant for meg da jeg får sett hvordan teori fra studiene faktisk kommer til nytte i arbeidslivet. Det blir spennende å arbeide med å fremme interesser som angår en region jeg identifiserer meg mye med. Det å kunne opparbeide seg internasjonal erfaring fra det politiske hjertet av Europa er en unik læringsmulighet», sier Anders.

Kontoret har en innholdsrik og travel vår i vente hvor Anders vil få bidra til den daglige driften av kontoret, organisering av aktiviteter og ta imot besøksgrupper. Han vil også jobbe mye med kommunikasjon, og skrive saker til nettsiden og i sosiale medier.

«Vi er glade for å for å ha Anders på plass på kontoret», sier VNB-direktør Merete Mikkelsen. «I tillegg til den faglige kunnskapen, har Anders med seg nyttig erfaring fra ulike jobber han har hatt. Det vil komme godt med i arbeidet vårt dette semesteret.»

Anders ser frem til å begynne på kontoret. «Det blir kjekt å få et innsyn i hvordan regionkontoret arbeider opp mot EU, samt å få opparbeidet seg en relevant arbeidserfaring innen noe som virkelig interesserer meg. Motivasjonen min for å komme i gang med en variert hverdag her, er stor».