VNB deltar på European Week of Regions and Cities

Listen over de regionale partnerskapene som er godkjente som en del av det offisielle programmet for European Week of Regions and Cities (EWRC) er nå klart. Også i år er konglomeratet VNB er en del av blant regionene som har fått positivt svar på søknaden om å arrangere en felles workshop. Vi deltar med mange av våre faste europeiske samarbeidsregioner i partnerskapet «Smart partnerships for resilient local communities». Vårt felles arrangement vil finne sted i Norges Hus den 10. oktober og tema er bærekraftig transport-, energi- og digitale løsninger.

Fram til programmet publiseres i starten av juli vil vi forberede innholdet for workshopen, og ikke minst hvem som skal representere Vestlandet på arrangementet. Som tidligere år legges det også opp til et fagprogram for tilreisende nordmenn på Norges Hus den 9. oktober. Vi kommer tilbake med mer informasjon.

Se en fullstendig oversikt over alle partnerskapene, som også gir en god indikasjon på hvilke tema vi kan vente oss under EWRC 2017 i oktober.

Du kan lese mer om årets EWRC på våre nettsider, og på den offisielle nettsiden.