Start European Week of Regions and Cities med vårt medlemsseminar

De norske regionkontorene i Brussel tilbyr også i år sine medlemmer en norsk start på European Week of Regions and Cities (EWRC). Medlemsseminaret er spesielt rettet mot deltakere som ikke har deltatt på denne regionkonferansen før, og som ønsker en liten innføring før de internasjonale arrangementene sparkes i gang. Det vil imidlertid være et overordnet fokus på aktuelle saker, slik at det absolutt vil være interessant for de som har deltatt tidligere år også.

Seminaret holdes på Norges hus i Brussel, mandag 9. oktober fra kl. 9.00 – 14.00. Programmet vil bli etterfulgt av en times samling for deltakere fra Vestlandet samme sted. Her vil det bli gitt mer praktisk informasjon før deltakelsen på konferansen, samt at det vil være anledning til å ta opp og diskutere spørsmål man eventuelt måtte sitte igjen med etter dagens fagprogram med VNBs ansatte.

Et foreløpig program for medlemsseminaret finner du her og du kan melde deg på her. Vær oppmerksom på at det er et begrenset antall plasser per region på seminaret, og at det kan lønne seg å være tidlig ute med påmeldingen!

Fristen for påmelding er 30. september.

Påmeldingen til selve European Week of Regions and Cities åpner 10. juli på konferansens nettside. Du kan velge mellom rundt 100 seminar og konferanser på en rekke aktuelle tema som organiseres av europeiske regioner og av EU-institusjonene selv.

Har du noen spørsmål angående EWRC 2017, ta kontakt med oss på post@west-norway.no.