Høstens nyeste tilskudd til kontoret

Mandag forrige uke tok Vest-Norges Brusselkontor imot nok en praktikant som skal være hos oss denne høsten. Leiah Nybø Ebbesvik kommer fra Bergen og holder nå på med en toårig læretid hos Destinasjon Voss. Leiah er lærling i reiseliv og skal nå jobbe som praktikant hos oss som en del av læretiden. Videre ønsker hun å studere serviceledelse og markedsføring.

Det å få muligheten til å bo og jobbe i en såpass internasjonal by er utrolig spennende, og jeg gleder meg til å utforske det Brussel har å tilby, sier Leiah. Hun legger til at hun har tro på at det blir to lærerike måneder der hun kan bli kjent med nye mennesker og få god praktisk erfaring, samtidig som hun får frisket opp franskferdighetene.

Vi på VNB er glad for at Leiah kan bidra i arbeidet til Vest-Norges Brusselkontor denne høsten. Hun skal ta del i den daglige driften av kontoret med alt fra praktisk tilrettelegging for kurs og konferanser til skriftlig informasjonsarbeid på nettsidene våre. Ikke minst har Leiah med seg nyttig erfaring fra arbeidet Destinasjon Voss gjør som lokal reiselivsaktør i en av våre medlemskommuner. Derfor vil hun spesielt følge EUs arbeid på reiseliv og turisme mens hun er praktikant hos VNB.

Om hvordan hun ser koblingen mellom arbeidet på Voss og det som skjer i Brussel konkluderer Leiah slik: Brussel er jo Europas knutepunkt, og dermed den perfekte plass å tilegne seg kunnskap om EU-systemet og se hvordan Norge passer inn i kabalen. I tillegg er arbeidet jeg skal gjøre på Vest-Norges Brusselkontor aktuelt for meg som jobber i hjertet av Fjord Norge.