EØS/EU på 1-2-3: Lynkurs for folkevalgte og ledere

Spiller EU egentlig noen rolle for kommuner og fylkeskommuner? Er det stor forskjell på de sakene lokal- og regionalpolitikere i Europa og Norge diskuterer? Hvordan deltar Norge i det europeiske samarbeidet? Og hva kan vi bruke det til?

Gjør dette deg nysgjerrig? Meld deg på lynkurs om forholdet mellom EU og norsk kommunesektor i regi av de seks norske regionkontorene og KS i Brussel. Kurset arrangeres 20. – 21. september, som et lunsj til lunsj-seminar i Norges Hus i Brussel. Målgruppe er folkevalgte og ledere i kommuner og fylkeskommuner.

Du kan melde deg på via denne lenken, som forvaltes av KS Agenda AS. Lenken inneholder informasjon om opphold, måltider, kursavgift og foreløpig program for kurset. Kursavgift er på 1045 kr eks. MVA, som inkluderer treretters middag. Den enkelte deltaker dekker selv utgifter forbundet med reise og opphold. Arrangørene dekker lunsj begge programdager. Det er gjort en blokkreservasjon på Thon Hotel EU. Du finner link til reservasjon hos KS Agenda dersom du ønsker å benytte deg av denne avtalen. Det er plass til maksimalt 100 deltakere. Her er det første dame til mølla-prinsippet som gjelder. Deltakerne som har fått plass på kurset mottar bekreftelse og betalingsinformasjon. Påmeldingsfrist er 20. august.

Velkommen til lærerike dager i Brussel!

Programmet for kurset finner du også her.