EØS/EU på 1-2-3: Lynkurs for folkevalgte og ledere

Spiller EU egentlig noen rolle for kommuner og fylkeskommuner? Er det stor forskjell på de sakene lokal- og regionalpolitikere i Europa og Norge diskuterer? Hvordan deltar Norge i det europeiske samarbeidet? Og hva kan vi bruke det til?

Gjør dette deg nysgjerrig? Meld deg på lynkurs om forholdet mellom EU og norsk kommunesektor i regi av de seks norske regionkontorene og KS i Brussel.

Lynkurset arrangeres 8.—9. september 2016 på Norges Hus i Brussel, Belgia.

Målgruppe er folkevalgte og ledere i kommuner og fylkeskommuner.

Her er det foreløpige programmet for kurset som blir et lunsj-til-lunsj seminar. Kurset er gratis, men deltakerne dekker selv reise, opphold og felles middag. Kostnaden for middag er 650 kr per deltaker, 3-retters med inkludert drikke. Arrangørene dekker lunsj begge dager.

Du kan melde deg på seminaret her. Påmeldingsfristen er 17. august 2016. Deltakerne som har fått plass på seminaret mottar en e-post med bekreftelse og betalingsinformasjon for fellesmiddag. Etter dette er påmeldingen bindende, og penger for middag vil ikke bli refundert dersom man kansellerer.

Det er gjort en blokkreservasjon på Thon hotell EU, Rue de la Loi 75, 1040 Brussel. For å benytte denne avtalen må vedlagt skjema fylles ut og sendes til reservations@thonhotels.be innen 17. august 2016.

Velkommen til lærerike dager i Brussel!

Invitasjon og foreløpig program EØS/EU på 1-2-3: Lynkurs for folkevalgte.

Reservasjonsskjema Thon Hotel EU..