En flott høst i Brussel

I disse dager går min siste uke som praktikant ved Vest-Norges Brusselkontor mot slutten. Etter fire veldig spennende måneder i Brussel sitter jeg igjen med utrolig mye lærdom og mange gode, nye bekjentskap.

Det har vært noen fartsfylte måneder her i Europas politiske hovedstad. VNB har i løpet av høsten tatt imot svært mange studiebesøkende og etter mang en samtale med kloke og imøtekommende politikere og administrativt ansatte, har jeg virkelig lært Vestlandet bedre å kjenne. Praktikantoppholdet har også vært en gylden mulighet til å forstå det enorme EU-maskineriet, noe som har vært særlig spennende – og ikke minst utfordrende – i disse månedene følgende brexitavstemningen i Storbritannia.

Hverdagen utenfor kontoret har også vært utrolig innholdsrik. Jeg har blitt ønsket velkommen inn i et fantastisk norsk miljø, blitt kjent med mennesker fra hele verden og fått oppleve et Brussel som aldri slutter å overraske.  Fra nettverksarrangementer til middager, valgvaker og ølfestivaler har høsten gått på sosialt høygir, og jeg er veldig takknemlig for å ha blitt kjent med så mange dyktige og initiativrike personer.

Jeg vil gjerne takke mine kolleger på Vest-Norges Brusselkontor, Merete og Maria, for å ha gitt meg muligheten til å være praktikant i Brussel og for å ha inkludert meg i det flotteste arbeidsmiljøet byen har å by på. Tiden jeg har tilbragt her har definitivt gitt mersmak og Brussel er en by jeg virkelig håper å komme tilbake til!

På gjensyn!