Erasmus.jpg

Fransk skole ønsker å utveksle elever til bedrifter innen kommunikasjon og grafikk

Vi har mottatt partnersøk fra en fransk videregående skole, spesialisert på kommunikasjon og grafikk, som vil finne partnere i andre europeisk land for å organisere utveksling av studenter.

 Vercingétorix, som ligger i Romagnat, nær Clermont-Ferrand, er en videregående skole for kommunikasjon og grafisk industri. De ønsker å skape relasjoner med andre europeiske arbeidsplasser innenfor kommunikasjons- eller grafisk sektor for å utvikle et godt utvekslingsnettverk, men også for å trene den yrkesrettede erfaringen sin.

Utvekslingen vil foregå i treningsperioder på fire uker årlig, og vil gjennomføres for å møte andre personer fra andre land, som driver med samme type arbeid. Dermed vil man få mulighet til å se nytt på gamle problemer, få nye perspektiver på arbeidet, samt utveksle ideer. 

Det er i første omgang snakk om fire studenter som er enige om at de vil kunne lære mye av en europeisk utveksling, både for å utvikle sine tekniske ferdigheter, men også for å utvikle sine engelskspråklige ferdigheter.

Kunne dette synes å være interessant, ta kontakt med oss på post@west-norway.no