Interessert i det nye Interreg Nordsjøprogrammet?

Vest-Norges Brusselkontor skal tradisjon tro arrangere en av workshopene i det offisielle programmet under European Week of Regions and Cities (EWRC), som finner sted digitalt 11.-14. oktober. Vår workshop tar for seg det nye Interreg Nordsjøprogrammet, med særlig fokus på miljøinnovasjon og «rural-urban-linkages». Tidspunktet er 14. oktober kl. 09:30-11:00.

Workshopen har fått tittelen «Accelerating the green transition and regional growth through cooperation in the North Sea Region», og blir arrangert i samarbeid med Drenthe (Nederland), Trøndelag, Normandie, Amiens, Caen-la-Mer og Bretagne.

Frankrike har blitt med i Nordsjøprogrammet for første gang, og du vil dermed få mulighet til å bli bedre kjent med nye, mulige samarbeidsregioner. Vi vil også forsøke å illustrere hvordan Nordsjøprogrammet kan være et verktøy for å nå regionale og nasjonale ambisjoner, samt synliggjøre hvilke forventninger regionale interessenter (på ulike nivåer) har til det nye programmet. Kathrin Jakobsen, seksjonsleder for forsking, kompetanse og internasjonalisering i Vestland fylkeskommune, er blant paneldeltakerne.

Webinaret streames, men registrering er obligatorisk. Du finner mer informasjon og påmelding til vårt arrangement her.

Her finner du oversikt over alle EWRC-arrangementer.