seafood

Den globale sjømatsmessen i Brussel 6. – 8. mai

Den globale sjømatsmessen avholdes i tidsrommet 6. – 8. mai 2014 i Brussel. Dette er verdens største messe for handel med sjømat, og et viktig møtepunkt for tilbydere og kjøpere av både fersk og videreforedlet sjømat. Messen har 25 000 aktører fra 145 land som kommer for å treffe hverandre, søke etter nye produkter og å skape profesjonelle nettverk.

Norge stiller med en fellesstand på 1200 kvm hvor det blir lagt vekt på individuell firmaprofilering, men fellesmarkering for å oppnå størst mulig synlighet i messen. Det vil også være en restaurant innenfor fellesstanden som vil servere norsk sjømat.

Business Region Bergen og Fiskeriforum Vest arrangerer i forbindelse med messen en delegasjonsreise til Brussel. Leder for denne reisen vil være næringsbyråd Gunnar Bakke, og målet med reisen er å utvide deltakernes nettverk og markedshorisont samt synliggjøring og profilering av Vestlandets sjømatnæring som en global aktør.

Link til messens hjemmeside finner du her.

Foto: MorgueFile